旬の野菜が市場に並ぶ季節になった。友人達とそれを料理した。新じゃがは皮が柔らかく、剥く必要がない。薄くスライスしてもやしと一緒にいためる。キャベツはカリカリに炒めたベーコンと一緒にしてサラダに。
Asparagus which is the spring teller in whole Europe, was cooked together with shrimps. Simple is the best with this dish with seasonal ingredietns, no extra seasoning but slight salt is enough to enjoy both.
アスパラガスはヨーロッパでは春を告げる野菜だ。今回は海老と一緒に炒めることにした。旬のものはシンプルに調理するのが一番。 塩以外に特に何も必要ない。
Many European would say that vegetables do not taste at all and this is thre reason that they prefer meat. They only THINK that it is healty and eat vegetables. But surely it does taste like spring. Vegetables in general taste much better in Russia than in Austria in my personal opinion. For its taste and also for smell. Of course there is not like in Japan that we can find in any supermarket "Spring" something for potatos, onions, cabbage. It seems to me that many of them are not really interested in that.We have to admit that Japanese are much more sensitive to nature change.
たくさんのヨーロッパ人は、野菜は味がしないからと、肉を好む傾向がある。頭で、野菜は健康にいいからと考えてそれで食べている。でも旬の野菜は春の味がする。個人的には、ロシアで作られる野菜のほうが野菜らしい味がするような気がする。匂いも味も。もちろん日本のように、市場に旬の食材が並ぶ環境ではない。日本であれば新じゃが、新たまねぎ、新キャベツというところだが、大多数の人がそういうことにはあまり関心がないらしい。日本人がその手のことには敏感だということは認める必要がある。
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